Kinesiologie

"Ontdek je binnenste het is zo mooi"

Welkom op mijn website!

Met behulp van deze site wil ik u meer informatie geven over mijn manier van werken, om onbalansen, waaronder ook allergieën, bij een persoon op te sporen is en te corrigeren. Onbalansen kunnen zich uiten in klachten op lichamelijk, emotioneel en chemisch (= stofwisseling/ spijsvertering) gebied.

Als kinesioloog maak ik gebruik van een indicatiespier (spiertest). Dit is een prachtig hulpmiddel, daar uw lichaam (een groot gedeelte onbewust) een zuiver antwoord geeft. In principe blijft de spier (arm die u ophoudt) sterk bij een “ja” antwoord en wordt deze zwak bij een “nee” antwoord. Dit zorgt voor een unieke manier van werken, daar u eigenlijk zelf aangeeft wat u nodig heeft om in balans te komen, zodat de klachten kunnen verdwijnen.

Bij baby’s en kleine kinderen wordt de spiertest via de verzorger uitgevoerd, terwijl er lijfelijk contact is tussen verzorger en het kind/ dier.

Om een zuivere reactie te krijgen, dus een “ja” of een “nee”, worden er bij de start van een behandeling altijd voortesten gedaan. Uw lichaam wordt dan in een optimale conditie gebracht, zodat deze de juiste antwoorden kan geven via de spiertest.